torsdag 28 oktober 2010

Stipendium åt 7:e Oktoberprojektet!

Karikatyr av mig vid ljusbordet, till 7:e Oktober-antologin
Oj vad glad man blev när vi fick beskedet! Som jag tidigare nämnt har vi inom 7:e Oktoberrörelsen sökt stipendium för att kunna trycka vår eminenta antologi på ett riktigt tryckeri, och få en riktigt fin slutprodukt, i och med att alla verkligen jobbat så hårt. Och vi har blivit beviljade, och kommer nu kunna trycka! Det känns helt fantastiskt, och en stor eloge vill jag ge till Martin Piazzolla som står som ansvarig å projektets vägnar och kommer ta emot det fina stipendiet! Kolla in Martins blogg här och kika på hans nya trailer inför hans 7:e Oktoberserie!

Läs gärna mer om årets kulturstipendiater i Gävle här.

7:e Oktober-antologin kommer att tryckas i December och finnas läsbar någonstans kring månadsskiftet Januari/Februari. Eller tidigare.
För att ge er ett smakprov på innehållet kommer några av titlarna i boken att vara Black Tie, White Noice, Inre Monolog, Skit City, Elefantomen och Fantigern i Böckernas Hämnd, Djup och Krig RAWR.

4 kommentarer:

 1. GRATTIS!
  Är enormt glad över att ni fick stipendium!

  SvaraRadera
 2. Faan va najs Calle! Grattis!!! :D

  SvaraRadera
 3. skit kul, inte lätt med stipendier, men ett stort grattis till er. vill gärna läsa ett ex när det är tryckt:) mvh tessan

  SvaraRadera
 4. Tack - vi är så glada :D
  Tessan: Det ska vi väl kunna ordna på något sätt ;)

  SvaraRadera