lördag 26 februari 2011

På de lokala nyheterna


I våras kom TV4-nyheterna GävleDala till oss på Serie- och Bildberättarprogrammet nere i bunkern, med anledning av Chris Wares besök. Detta resulterade i ett litet inslag i televisonsapparaten där jag pratar på dold västgötska om den besökande mannens storhet. Jag har lyckats få tag i det mesta från inslaget, men inte allting. På grund av att jag bara hade tillgång till ett gratisprogram så ville inte programmet mer efter än en och en halv minut. Så tyvärr missar vi den fantastiska episoden när Mirre intervjuas av den frågvise reportern - ni får kolla in hennes fräna blogg istället. Äntligen har jag också lyckats komprimera filen så pass mycket att man kan kolla på den på nätet.

4 kommentarer:

 1. Coolt! Det finns inte att se resten online längre eller? Fan, jag fick aldrig tid att prata själv med Ware men fick i alla fall min bok signerad :)

  SvaraRadera
 2. Nej, dom har tagit bort det tyvärr - verkar bara som att lokalnyheter ligger kvar i någon vecka typ :/ Gött att du fick en sign iaf - lyckades få en jag med, fast på ett vanligt papper :)

  SvaraRadera
 3. Nice! Det var väldigt roligt när han var över, jag visste inte då hur mycket han faktiskt betyder för serievärlden men det var ändå givande att prata med honom. Haha, älskar "din mamma pluggar inte här"-skylten... XD

  SvaraRadera
 4. Haha, ja det är jätteroligt! XD Javisst var det bra när han var över - på den korta stunden tyckte jag han löste upp många knutar. Sen var det ju rätt häftigt också ;)

  SvaraRadera