onsdag 9 februari 2011

Undertitelstänk

Igår kväll såg jag och några vänner på den svenska "skräckfilmen" Death Academy. Och det går inte komma ifrån hur dålig den var. Hur jävla dålig den var. Filmen kändes mer som ett skolprojekt eller en film gjord av några kompisar med en vanlig DV (eller analog...) kamera. Ungefär som när man själv gjorde film när man var liten (eller mindre).
Med det sagt, så måste jag ändå tillstå att jag blev sjukt inspirerad av den, och kom på att jag har en av våra färdiga filmer hemma som jag håller på att lägga subtitles på, men inte gjort färdigt. Så - jag gick hem och gjorde färdigt.


Filmen heter Utanför Waltis Hjärna eller Waltis Hjärna 2 och är en zombiesplatter gjord av underbarnet Mikael Andersson år 2006. Själv spelar jag två roller; mig själv, och den råbarkade Amerikanen som syns i mitten här tillsammans med Japanen, Italienaren och Tysken. Filmen tog för jävla lång tid att spela in och har dessutom en uppföljare som tog ännu längre tid. Tanken är väl att jag ska lägga subs på den också, för som gemensam faktor har de båda filmerna tyvärr ganska dåligt ljud.

Det var en ny erfarenhet att lägga undertitlar på en film, men faktiskt en väldigt rolig en.

5 kommentarer:

 1. Denna rulle är sjukt hajpad, hoppas ajg att du förstår!

  SvaraRadera
 2. Haha, Waltis hjärna in my herat, forever and ever!
  Det sjukaste är ju att posten tappade kasseten och mikael fick åka och leta i dikena längs E20 - och hittade skiten!! HAHA! :D
  /Richard

  SvaraRadera
 3. Åh, sätt upp zombierullen snart! :D ser fram emot den!

  SvaraRadera
 4. Nej men åh!!!! Jag har ju spelat in massa film i min dar också :) På kollo gjorde jag världens bästa film där jag spelade en av brudarna i "Simons Bitches" i filmen " Jakten på Mr. Moi".

  Förekommer bland annat en slagsmålscen som är det bästa och sämsta någonsin.

  SvaraRadera
 5. Erik: Haha, ja - det har typ blivit så! Så det kommer bli stort antiklimax av största västgötaslag när vi väl kollar på den XD

  Bror: Haha, ja, det är helt sjukt faktiskt! Men så underbart roligt! :D

  Olov: Ja! Tänkte nån gång nästa vecka, kanske? :)

  Sara: Haha, fan vad gött! Vilken härlig titel "Jakten på Mr. Moi" XD Låter som en filmkväll ;)

  SvaraRadera