torsdag 26 januari 2012

Nytt serieprojekt

Att börja teckna igen efter man har avslutat någonting tar ibland lite tid - men ibland funkar det hyfsat att fortsätta direkt. Åtminstone om inspirationen finns där.Och det gör den nu! Min bror Richard och jag har länge pratat om att samarbeta, och han har skrivit en jävligt härlig novell som heter Human Cannonball, som jag länge velat göra som serie - men inte haft tid. Men nu har jag i alla fall dragit igång litegrann. Tyvärr var såklart alla pennjävlar slut när jag skulle tuscha, så det blir mest skisser.
Men en liten stackars bild kunde jag krama ur pennorna innan de gav upp. Jag har återgått lite till min lite mer cartooniga stil för serien, för att det passar bättre så.

Och ja, visst är det McDonalds-"m".

Här är också den fantastiskt kladdiga skissen till första sidan.

6 kommentarer:

 1. Jag älskar att se folks serieskisser - man får liksom en ögonblicksbild av deras skapandeprocess. Ska bli kul att se vad det blir av den här. :D

  SvaraRadera
 2. jag tycker att "logon" är himla fin, han ser ju exakt ut att känna som jag ville att huvudkaraktären skulle känna när jag skrev novellen.
  ska bli kul när den är klar.

  Peace brother

  SvaraRadera
 3. Ser riktigt bra ut! Gillar din stil så mycket, det känns som att du har blivit så himla säker!

  Tack för kommentaren i min blogg, alltså det känns ju som att det verkligen är värt att blogga och följa bloggar när man kan visa och hålla kolla på andra! Min serie idé är tänkt till comic och det är möjligt att det blir fåglar igen men de äter i alla fall inte...
  Om du vill se dummyn så skulle jag kunna maila den till dig, vore jätte kul att höra vad du tycker om den!

  Sen så är det väl dags att välja en rollspels helg nu?? Jag jobbar var tredje helg, (nästa tex) så jag har två lediga helger i månaden som det ser ut nu, har sökt ett annat jobb på Ica så det kan iof ändras (får svar på tisdag om det). Hur går det för er i Gävle annars? Hur gick det med alla projekt redovisningar??

  Okej nu ska jag sluta för kommentaren blev en roman...

  SvaraRadera
 4. Anna: tack, vad kul att höra! Det är spännande att jobba efter någon annans manus :)

  Bror: Åh tack fina bror, jättekul att du känner med honom! Det boostar :) Har hamnat lite i en tecknarsvacka nu, så jag försöker så gott jag kan :)

  Elena: Skitkul att du gillar't! Jag har skrivit en lång romanjävel som svar på din blogg också :P

  SvaraRadera
 5. bror: det ar lugnt. vet hur det kan vara, har ocksa allman svacka just nu.

  SvaraRadera
 6. Skönt att höra det, bror. Inte att du också har en svacka, men du fattar. De kommer väl och går, antar jag :)

  SvaraRadera