tisdag 17 januari 2012

Bygget


Så var det till ända. Igår hade vi vår sista redovisning på Serie- och bildberättarprogrammet. Jag visade upp mitt projekt jag gjort tillsammans med Mopper, och det var förstås också det som jag skulle ha den där fisken till jag pratade om här

 Ja. Jag byggde en 1½-meters fisk av wellpapp. För en utsida.

Nu börjar ett nytt kapitel i livet där mycket ligger öppet för tolkning. Och omtolkning. Det känns fint att många av oss i det kvarvarande SoB-gänget åtminstone blir kvar i Gävle ett tag till så vi kan skjuta upp det där dryga, definitiva farvälet. Arbetet med ett studiostartande kan ta fart på allvar, och filosofikurserna startar nästa vecka. Man vet aldrig vad framtiden kommer dragandes med. Och tur är väl det.

Så tack till Mopper för en lärorik höst, och tack till alla er fina människor jag stött på här i Gävle. Nu bygger vi vidare!


4 kommentarer:

 1. Alltså. Det här är ju underbart; inte nog med att du byggde en wellpapp-fisk - ni gjorde en H2G2-referens också. XD

  Hoppas det går bra för er allihop.

  SvaraRadera
 2. Tack Calle! Ja, det känns ju slött när man lagt ner mycket tid och så blir det så där dåligt när man ska visa det. Men det var roligt att göra den i alla fall. Jo precis, det är fem myror-låten, kul att den inte togs bort av Youtube heller :-D

  Hoppas att filosofikurserna är intressanta!

  SvaraRadera
 3. Tack Anna! "H2G2" var nytt för mig, fick söka på det för att fatta referensen :P såklart har jag läst Liftaren (åtminstone de första tre), men jag visste inte att man refererade till den som så. Men tack så mycket o kul att du gillar't!

  Jag önskar detsamma!

  SvaraRadera
 4. Jag har inte läst Liftaren.. :O Men kanske ska ta hand om den efter Metro 2033, som jag för övrigt tror du skulle gilla Calle! Postapokalypsens överlevare i Moskvas tunnelbanesystem, både människor och andra varelser.. Men vad händer nu med Mopperprojektet? Hur blev resultatet typ?

  SvaraRadera