onsdag 8 december 2010

Extremt mycket att göra

Fram till och med den 20:e januari är det egentligen ganska galet. Fanatiskt mycket att göra och stå i, faktiskt. Men det är lite småroligt på något sätt, man behöver ju åtminstone aldrig sitta sysslolös. Frågan är bara om man verkligen har tid att fira jul.

Så det jag gör nu är att animera i flash, teckna karikatyrer, göra fler cartoonspalter, två lexivisionsuppdrag samt att man nångång däremellan ska försöka sätta ihop en pdf tillsammans med två andra för 7:e Oktoberprojektet som sakta men säkert börjar falla på plats.

Så från vilken ände börjar man? Hur hanterar man bäst en sådan här situation? Man gör något helt annat förstås!


Man måste göra så - man måste ta det lugnt och göra lite vad man vill, annars så går hela skiten åt helvete. Gjorde den här stackars bilden av min karaktär Reverend Gordon McCoy från rollspelet Trail of Cthulhu som vi ska börja spela nästa vecka (om tid finns vill säga!).

3 kommentarer:

  1. Häftig bild som sagt! Roligt att du beskriver hur sjukt mycket vi har att göra nu, och sen bara "här är en teckning jag gjorde till när vi ska spela rollspel nästa vecka" :D

    SvaraRadera
  2. Stin: Tack så mycket Stin! :D

    Martin: Haha ja, det känns som att det lätt blir så liksom - särskilt just när det verkligen ÄR skitmycket att göra XD Ska för övrigt bli skitkul att spela lite igen :)

    SvaraRadera