onsdag 11 april 2012

Metall, tyg & porslin

Har just återvänt mentalt (fysiskt redan i söndags ju) från GothCon XXXVI. Att bo i ett klassrum på en madrass med femton andra personer, sova väldigt lite och bara käka skräpmat (och en jävla massa hönekaka) - och allt i dagarna tre - tar på en.
Min brorsa drog någon liknelse om att man efter en festival ändå mår mycket bättre än efter GothCon, trots att man ändå sover mindre, äter sämre och dricker mer. Det ligger något i det.Hursomhelst var det jävligt roligt, inte minst för att få se folk knalla omkring med min bild på ryggen, pinen eller muggen. Vår förening firade tio år som verksam också, och för det ändamålet hade vi köpt en tårta med customdesign av vår föreningslogo på, som vi trots årets manfall lyckades sätta i oss det mesta av (bra jobbat, Oskar). Tyvärr äger jag ingen kamera, och således har jag heller inga kort från själva konventet - men det brukar alltid kassören och sekreteraren bistå med.

Det blev också mycket Coriolis-lir med undertecknad som spelledare, där sol-, sand- och magnetstormar käkades som vardagsmat! Mycket välspelat av krutgruppen Boshra!


Det verkade som de gillade årets logga, för den var typ urklippt och upptejpad lite varstans. Jag vågade dock aldrig fråga någon eller ge mig själv till känna som tecknaren, men det var ändå lite häftigt att gå runt bland alla som gick omkring med "jetpiloten Morgan" (inte jag som döpt den). Tanken som slog mig där var att vilken sjuhelvetes royalty jag borde ha fått egentligen. Dock äger jag ju inte rättigheterna till bilden längre, det enda jag faktiskt äger är originalet.

Men hey, jag klagar inte direkt.

Tack till alla som gjorde årets GothCon lika bra som vanligt - däribland samtliga arrangörer, Bortom: Lögnens Blöja (oj, jag menade Slöja) och Reality Intermission!

4 kommentarer:

 1. Grymt Calle! Grattis! :D Låter som ett kul event att åka på också. Borde göra det nån gång!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Olov! :) Ja, det är fan kul där, särskilt när man åker med ett kompisgäng :) Du borde lätt åka nångång - har du varit på något rollspelskonvent nånannanstans?

   Radera
 2. Haha, gillar bilden av Cassius och dig! Vilken blick :-D Och vad snyggt med loggan på t-shirten och muggen. Visst hade de någon sorts tävling dit du skickade in eller hur var det?

  Sv: Jo, egentligen är det ju lite märkligt att det fungerar att ha två tidningar, men konkurrensen mellan dem gör väl att de presterar bra också förstås :-) Jag har fått väldigt fin respons hittills så det känns verkligen roligt.

  SvaraRadera
 3. Sv: Lite sneaky att smyga omkring där utan att folk visste att du gjort loggan! :-D

  Fantasifulla namn har de också, Åland och Nya Åland... hehe. Tack Calle! Man blir peppad att fortsätta när man satsar lite och det går vägen :-)

  Och snart ska väl 03 skickas till tryck också!! Gud så spännande!!

  SvaraRadera