lördag 14 april 2012

Överjaget, update

Serien är klar. Den heter Respit., och följer upp Piazzollas Ambivalens. och Fornstedts Efter Regn.... Den är 36 sidor lång. Den kommer synas som en av tre serier i ÖVERJAGET, som är den sista och avslutande delen i Den psykodynamiska trilogin.

Här är första sidan.

14 kommentarer:

 1. Åh vilken finurlig sida!! Kommer ni att sälja detet, jaget och överjaget i någon sorts paketpris nu till SPX? Jag har faktiskt ännu inte läst de tidigare men tänkte om jag skulle passa på. Lite rädd är jag att jag inte kommer fatta liksom, ni sysslar ju med rätt djupa grejer om jag förstått det hela rätt? :-D

  Sv: Jo, jag förstår det. Inte är det ju något man kanske går omkring och berättar för folk om det inte råkar komma på tal liksom, vem som egentligen ritat loggan. :-) Haha, kanske utfallsgrejen blev någon sorts undermedveten hämnd för att du och Martin väl också fick slita en hel del med pdf:en 7 oktober x)

  Och tack, det betyder verkligen mycket att höra. Man kan ju alltid hoppas att utställningen kanske leder vidare till något annat...

  Du, en grej jag funderade på förresten. Jag har tänkt köpa en kombinerad skrivare/scanner och har för mig att du och Sa-chan råkade köpa samma för typ några månader sen? En brother, eller hur? Är den något du rekommenderar? :-)

  SvaraRadera
 2. Vilken fantastisk första sida! Det är som en psykodynamisk tegelsten som träffar mig i ansiktet och snabbt försvinner för att skapa ett sug efter mer. Serier då, inte tegelstenar. Psykadeliskt liksom!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha tack Efraim! Man får hoppas att du inte får några men av de serietegelstenar som träffade dig i nunan ;) Kul att höra att den skapar ett sug! Och jag måste ju bara fråga dig här också: Hur gick det i påsk? Blir det någon Kioskvältare #3? :D

   Radera
 3. Asbra sida! Han har ju rätt, sånna där Roshack(stavning?)tryck är ju bara ett skitsnack, han säger som det är.

  Jag vill givetvis ha alla 3 (och Martin får gärna signera sin igen... ;) ) men kommer ju inte vara där in person, kan inte du pröjsa några sköna utrikesfrimärken och posta det till mig? skulle vara fantastiskt trevligt. Jag läste igenom DETET häromdagen för att göra mig redo inför den slutgiltiga bomben.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, nu har jag ju inte läst psykologi på sån avancerad nivå att man kommit in på rorschacher - men ja, lite så känns det ju! :) Lite därför jag ville göra sådär.

   Jag ska absolut se till att köpa några sköningar till frimärken och posta till dig bror! Ska höra med Martin om signeringen igen, och om han kan göra det på Gavlebron igen också ;) Kul att du är så pepp, och att inte läsningen av DETET tog ner peppen ;)

   Radera
  2. Haha, menar givetvis att jag läste igenom JAGET.

   Radera
  3. Hehe, då är allt plötsligt mycket klarare ;)

   Radera
 4. Myspys! Snygg twist på rorschach-testet, helt klart. Får sätta upp den här på min fanzine-köplista för SPX! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anna! Schysst! :D Roligt att höra att du blir pepp, det boostar! :D Kommer du själv ha något bord på SPX eller säljer du via Comic Royale?

   Radera
  2. Säljer via Comic Royale i år med; ett eget bord hade blivit mer jobb än vad jag är förberedd på. Dessutom vill man ju knalla runt och snacka med folk osv. Men jag ska sitta ett pass - första på lördagen, tror jag.

   Har ni eget bord, eller är det CR för er med? (BTW: jag mailade orföranden ang. bordsriggning/prislisteinfo, men jag har inte hört nått alls. Har du nån koll på vad som händer?)

   Radera
  3. Vi har ett eget bord, jag, Martin, Rickard och Erik :)

   Jag har verkligen ingen aning om hur det är med CR-bordet i år - allting med hela CR verkar vara lite hängande i luften, antologin blir typ bara på 80 sidor i år och sådär för det var så få inskickade bidrag. Lite downhill i år, och väldigt få verkar sitta inne med infon - vi har själva ställt samma frågor som du och ingen vet hur det ligger till :/

   Radera
  4. Okej, det där låter inte bra... Mailar info@comicroyale idag och ser vad som händer; har dom inte svarat i slutet av veckan får jag väl maila Kulturhuset och fråga hur landet ligger.

   Det skulle ju vara bra surt om Comic Royale's bord gick åt helvete.

   Radera
 5. Sv: Jo, jag vill nog gärna läsa från början, även om de funkar var för sig också.

  Mm, precis, jag har ju lite tid att fundera nu vart jag skulle kunna skicka in grejer, kanske lägga ihop en portfolio och sånt.

  Vad kul att du kan rekommendera den! Just att den scannar bra är förstås väldigt viktigt. Jag ska fundera lite mer men det lutar lite åt den i alla fall.

  SvaraRadera