torsdag 29 mars 2012

Direkt från toppmötet

Förra veckan hade vi toppmöte inom Den Psykodynamiska Trion. Saker skulle bestämmas. Saker som vi... missat... att ta upp när vi träffades förra gången.

Och jag kan avslöja att det inte kommer att se ut som vanligt. Följande är ett utdrag från baksidestexten:

 "...ett verk vars magnifika omfång inte rymdes inom konventionell häftningsteknik.
Därför är inte ÖVERJAGET ett, utan tre.
"

Den som hänger kvar får veta mer inom de kommande veckorna.


Under Stockholms Internationella Seriefestival (tidigare SPX), som går av stapeln helgen 28-29 april, kommer vi i trion finnas tillgängliga direkt över bord, så att säga, i Kulturhusets hörsal.Vi har dessutom fått tillökning i form av lyckopillret Erik Malm, så nu är vi en fullfjädrad kvartett - och mycket glada för att vi får dela bord med denna Malmman. Faktum är att det är han som ordnat med det mesta av det byråkratiska, och faktiskt fått det mesta att hända.

Det är också han som gjorde skissen på oss fyra fabulosos i mitten som jag sedan gjorde någon sorts eventbild av:
Kom gärna förbi Kulturhuset i april där om du bara vill kika, snacka eller köpa lite serier! SIS är alltid sprudlande roligt och formligen kryllar av tecknare, aspirerande såväl som etablerade - så kom och hälsa på!

3 kommentarer:

 1. Eftersom du har myntat att du tycker aliaset "Calle Chameleon" ligger rätt i mun är det väl inte mer än rätt att jag får ett så bra prefix som lyckopillar av dig, alltså? :)
  Affischen sparkar stjärt, jäkla bra reklam! Lite vaxduk och en skål med godis på det så kommer vi att locka till oss comicister likt en elsladd drar till sig damm!

  NU FUNKAR MIN FÖRBANNADE KOMMENTARFUNKTION! KORKA UPP DET MOUSSERANDE VINET!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Elsladd och damm alltså? :D Ja, jag hoppas du inte tog illa upp av lyckopillret - det är enbart i positiv bemärkelse, man blir ju så glad av dig!

   OOH HERREGUD, HAR BLOGGER ÄNTLIGEN FIXAT SAKER OCH TING? JAG TAR PÅ MIG PARTYHATT MED HELLO KITTY.

   Seriöst, välkommen tillbaka - det känns tryggt :)

   Radera
 2. Ja, på sätt och vis är det ju dumt att inga Gävlebor kommer ha möjlighet att gå, för det är ju här de flesta av mina illustrations-intresserade bekanta bor. :-P Och tack som tusan!

  Den blev verkligen skitsnygg den här eventbilden, ett väldigt lyckat samarbete mellan dig och lyckopillret!

  SvaraRadera