måndag 26 december 2011

Albumsläpp!

Hoppas att ni allihopa haft en skön jul därute. Alla som inte förköpt sig på julklappar slänger väl sig ut i shoppingeländet igen nu lagom till mellandagsrean. För att köpa. Konsumera. Ännu mera.

Och lagom till mellandagsreans slut, nämligen nu på fredag, släpper min bror och jag vårt första fullängdsalbum! För er som inte visste det så har vi ett litet anspråkslöst electroband som heter Forthgone Times. Och nya skivan kallas I Väntan på Svångremsmannen.I skrivande stund finns det inte många kvar, för på julafton skapade vi ett event på facebook där man kunde förboka skivan som släpps på fredag - och många av den begränsade upplagan har redan gått! Jag och brorsan står lika förvånade som tacksamma, och är väldigt glada över alla våra fans som bokat skivor. Tack!

Skivan är i slick vinylimitation (tre olika färger), innehåller 12 kvalitetsspår och finns endast i 21 exemplar. Skivan är extremt exklusiv och alla är numrerade. Om det är så att du skulle vilja ha ett ex väljer du själv vilket nummer du vill ha när du bokar - ett (1) ex är signerat av upphovsmännen. Vilket nummer det rör sig om är hemligt.


Förutom allt detta får du också med ett pappersflygplan med en mystisk man på.

Priset är endast 25 SEK (inkl. frakt)

Tracklist Forthgone Times - I Väntan på Svångremsmannen
1. .44
2. War
3. Bosse Bergsten and the World of Tomorrow (a story about Götene)
4. Strykfastetiketter
5. Man OverBored
6. Wind
7.Route 66 Through Oklahoma
8. Gloss
9. Haunted by the Past
10. Reach
11. Scarecrow Machinist
12. Promise Lands 1968

Följ länken här till eventet om du vill ha en skiva. Men skynda på! Inte många nummer kvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar