måndag 3 oktober 2011

Vilket klipp!

  
Vilken chans! Det är ofta som jag går förbi pressbyrån, eller när jag går av tåget, som jag tänker att "jäklars, Pressbyråns bullar är ju så goda - synd att de inte är lite billigare så att man kan köpa TIO STYCKEN". Men nu har Pressbyrån alltså hört bön, de har lyssnat till vad konsumenterna vill ha. Och de vill ha bullar. Så nu, bara under en begränsad tidsperiod, för bara strax över ett normalt lunchpris kan man alltså få TIO GODA BULLAR, direkt från Pressbyrån. I normala fall skulle motsvarande inköp kosta 160 svenska riksdaler, men tack vare Pressbyråns känsla för medmänsklighet kan man nu få hela kalaset för 85! Jag är så lycklig så jag sprudlar. Och lagom till kanelbullens dag också! Skynda er att hänga på låset där imorgon bitti, framåt förmiddagen lär det inte finnas en smula kvar!
Det är tur att de valde att smälla upp en asfet reklamposter i busskuren om erbjudandet, annars kunde det ju hänt att man totalt MISSAT denna prisbomb och gått miste om århundradets fikarea! Huvaligen!

Tack Pressbyrån, ni gör mig så glad. Av antagligen, enligt er, helt fel anledning.

11 kommentarer:

 1. Just fan, det är Kanelbullens dag imorgon! Måste kolla om jag har tillräckligt med mjöl och smör för att baka några.

  Pressbyråns bullar i all ära - dom är smått fantastiska - men hembakat är alltid bäst.

  SvaraRadera
 2. Svårt att tyda om du är ironisk eller inte :P

  SvaraRadera
 3. Självklart är jag ironisk! Jag kan inte för mitt liv förstå vem i hela friden som skulle gå in och köpa tio av Pressbyråns högst mediokra bullar för närmare hundra spänn! Jag tyckte det var så jävla roligt att de verkade tycka det här var ett så sjukt bra erbjudande att de var tvungna att betala tryckkostnaden av en jätteposter runtom i landets busskurer så ingen skulle gå miste om denna prisfest! Någonting säger mig att det inte kommer betala tillbaka sig.

  SvaraRadera
 4. XD Haha, så bra! Fiskar du jobb på Pressbyråns reklamavdelning eller? ;)

  SvaraRadera
 5. Pressbyrån har verkligen avancerat på Kanelbullefronten! Luktreklamen var visst bara ett första steg...Kanske är det här ett sätt att ta sig in i fikarummen på arbetsplatserna?

  SvaraRadera
 6. Haha, tack! Ja, jag är liten besviken på att de inte hört av sig från Pressbyrån än, jag trodde det var så man fick jobb i den här branschen ;)

  Luktreklamen? Det känner jag inte till. Har de haft en sån skrapluktgrej, eller? I... busskuren?

  SvaraRadera
 7. Jag åt fyra, kanske fem kanelbullar idag. Ingen av dem. Kom från pressbyrån.

  SvaraRadera
 8. De har fläktar i butikerna som blåser ut kanelbullsluft över diverse stressade och sockerberoende tågresenärer på vägen till och från sina jobb.

  SvaraRadera
 9. Bra. Där. Olov. ;)

  Ja, just det ja! Det är lite äckligt sånt där, och det har säkert funkat är jag rädd. Vad luktar godare än nybakta kanelbullar, liksom?

  SvaraRadera
 10. Hahahaha. Bästa jag läst. Reagerade också när jag såg det, hur sjukt som helst. Tack, du gjorde nyss min förmiddag.

  SvaraRadera