lördag 8 oktober 2011

Låna 7 Oktober!

Igår inföll en av årets största dagar, nämligen den sjunde oktober. Lite sjaskigt att inte göra det här inlägget då, kanske - men vafan - jag tecknade hela dagen. En dag efter så här känns ganska dekadent, men på något sätt sammanfattar det ganska bra hela processen med antologin.Igår var det ett år sedan originaldeadlinen (som sedan sköts upp ett par gånger för att slutligen landa på 1:a mars... serietecknardisciplin) för vår antologi, tio månader sedan vi fick stipendium, ett halvår sen vi släppte boken och drygt fem månader som vi tog hem publikens pris på Small Press Expo. Det är inte meningen att det här inlägget ska vara någon sorts ego-boost-recap över det gångna året, men man måste ändå tillåta sig att vara lite stolt över vad vi åstadkommit. Det har varit en fantastisk resa, och det ser ut som att de flesta av oss och några till åker vidare tillsammans i och med arbetet med nya antologin 03:51. Det känns gött.

Nu är det faktiskt lite så också att 7 Oktober-böckerna börjar ta slut. I skrivande stund finns det 45 ex, och vad gäller en eventuell nytryckning ser det väl ganska mörkt ut - det saknas pengar helt enkelt. Så är det så att du fortfarande inte köpt ditt ex av antologin så ta chansen snart!
Och är det så att du går och tvivlar på om det verkligen är något ha hemma i bokhyllan så finns snart 7 Oktober att låna på Gävle Stadsbibliotek och 4 andra bibliotek i Gävle kommun! Så är du osäker kan du alltid slå dig ner i seriehörnan och läsa lite för att bilda dig en uppfattning! Exakt vilka andra bibliotek det rör sig om återkommer jag med när böckerna finns i databasen.

Slutligen vill jag önska alla tappra serietecknare som idag sätter sig ned med den ödesdigra 24-timmarsserien i bl.a. Gävle och Stockholm lycka till! I år kan jag själv inte medverka pga att jag måste teckna på annat, men jag hoppas det går bra för alla er andra!

Lycka till för fan!

3 kommentarer:

 1. sv: Tack så mycket Calle! Det ser supersnyggt och krispigt ut på iPhone 4 med! Lämnade över bilden transparent så det är inte jag som har valt bakgrundsfärgen men jag tycker det blev livfullt och snyggt!

  Ska försöka kämpa på med 03:51 serien, det ser lite mörkt ut just nu :p

  SvaraRadera
 2. Najs Calle! Jag borde ha sagt det här nånstans, minns inte vart isåfall, men senaste sidan din ser så jäkla göttig ut! Älskar designen, färgen och att du leker runt med panelerna och tekniken!

  SvaraRadera
 3. Aj fan Efraim, kämpa på dock! Du har sett att deadlinen blev uppskjuten två veckor nu va? Kom igen!

  Tack Olov!Jo, men jag tror du sagt det faktiskt! Man jag tackar o bockar igen, det är alltid kul att höra att något funkar när man vågar sig på att testa lite nytt! :)

  SvaraRadera