söndag 16 oktober 2011

Imaginarium-teaser

En sida fullständigt tagen ur kontext från min serie till den kommande uppföljaren till 7 Oktober, 03:51, titulerad Imaginarium. Det där med titlar har vi avhandlat tidigare - men visst är det lite pretentiöst.

11 kommentarer:

 1. Jävlar vad snyggt! Ska bli grymt roligt att läsa slutresultatet sen när 03:51 kommer ut. But still - Imaginarium och en robot. Valet av färg. Jag kan bara inte sluta tänka på spelet Machinarium :P

  SvaraRadera
 2. Snyggt! Gillar bakgrunden mot den detaljerade... skrothögen? Är det färglagt med markers? Ser lite ut som en bikupa.

  SvaraRadera
 3. Hördu Calle - det här ser riktigt, riktigt bra ut. Det är lite Machinarium, lite Sven Nordqvist på speed, med extra snygga bakgrundstuschningar ovanpå.

  Och re: Flatland - kul att du gillar titeln! :) Ska sätta igång att putsa och tuscha den så fort jag blivit någorlunda färdig med mina andra projekt, och sen ska den upp på internet. Och kanske bli en animerad kortfilm. >.> Ibland tror jag att jag vill lite för mycket.

  SvaraRadera
 4. Så sjukt jävla snyggt Calle! Ännu en gång, älskar blandningen av tekniker och detaljrikedomen, samt färgen mot det svarta vilket leder tankarna till en ångande kopp kaffe. En sak jag tänkte på är att pratbubblans svans tar en lite förvirrande väg... Just att den försvinner in och sedan under en del av bilden gör att jag stannar upp lite med blicken. Jag ger endast den här lilla kritiken för att det är ett fantastiskt snyggt konstverk som tänker utanför lådan! Ett otåligt öga skulle kunna ge sidan oförtjänt lite tid för att det blir förvirrat av pratbubblorna.

  SvaraRadera
 5. Mycket vacker! Skön atmosfär! De får mig att tänka på skrit-nisse. Jag ser verkligeen fram emot att läsa den när den är klar!

  SvaraRadera
 6. Oj, tack Johan! :D Ja, jag förstår att associationerna dras åt Machinarium (och är det så dåligt då?), men jag har ens aldrig spelat spelet! Är det bra eller?

  Jag ser bikupalikheten, faktiskt - även om det nog är mer som en stor skrothög. Det ska typ vara en klippa med massa skrot på. Och visst är det markers :)

  Haha, Sven Nordqvist på speed XD Tack! Man vill alltid för mycket, men jag tror det hör till ;) Ska bli kul att se vad det blir av det!

  Åh, tack ska du ha Olov! Grymt kul att du gillar det! :D Jag förstår kritiken och tackar dig för den! Jag kände lite så när jag gjorde den men bestämde mig slutligen för att "äh, vafan" och gjorde det i alla fall. Jag hoppas att den ändå är läsbar :)

  Tack och bock, Rickard! Om jag får dig att tänka på skrotnisse så blir jag glad! Det är jättekul att sitta och pilla med detaljer och rita mekanik :)

  SvaraRadera
 7. Galet nice! Jag älskar allt skrot - fantastiskt fina detaljer!^^

  SvaraRadera
 8. Jag tycker inte det är dåligt att jag associerar det med Machinarium :) Tvärtom, det gör mig ännu mer peppad på att läsa serien (fast det hade jag varit ändå). Jag älskar bland annat färgerna och hur du får till en känsla av svarta moln längst bak. Jag hoppas att resten av serien ser lika bra ut, men det tror jag :P

  Har inte heller spelat spelet utöver en demo. Men det verkar sjukt bra. intressant gameplay som skiljer sig lite från andra nya point-and-click-spel.

  SvaraRadera
 9. Tack Johanna! :D

  Najs, kul att höra Johan! :D Jodå, jag vill hävda att resten av serien också är snygg - men eventuellt är man ju lite partisk ;)
  Coolt att det verkar skilja sig lite - jag måste nog faktiskt ta och köra det med tanke på hur mycket jag gillar point-and-click :)

  SvaraRadera
 10. Det ska bli spännande att läsa din serie sen! Helt fantastiskt detaljarbete. Gillade kommentaren om Sven Nordqvist på speed x)

  Och tack! Ja, jag är nöjd, absolut. Möjligtvis att det blev lite väl "snällt". Men det är ju så jag tecknar. Behöver pröva lite andra saker kanske.

  SvaraRadera
 11. Hördu Calle - du är med i Comic Royale, eller hur?

  Du råkar inte möjligtviss ha den nuvarande ordförandens mailaddress, eller nått? Jag har försökt få kontakt med den nya styrelsen i över en månad, men det verkar som om dom inte kollar in info@comicroyale address alls, och jag har ingen Facebook, så jag kan inte få tag på dom. Det har varit knäpptyst från deras sida.

  Jag vill ju liksom betala min medlemsavgift och medverka i CR#6 och allt, men det är svårt när man inte får tag i nån.

  SvaraRadera