fredag 23 september 2011

JAGET i Bild & Bubbla 188!

I nya Bild & Bubbla 188 så recenseras Piazzolla, Krantz och Fornstedts nya fanzine JAGET, som är det andra i den psykodynamiska trilogin som i maj 2012 kommer avslutas med ÖVERJAGET som jag skrev om i förra inlägget.
Och efter Mikael Sols supersågning av DETET hade vi inte direkt några höga förväntningar på recensionen av JAGET som vi fick höra skulle komma med i septembernumret. Dock blev vi väldigt ärade och glada över att Bild & Bubblas nya recensent Stef Gaines valde att recensera oss överhuvudtaget. Och resultatet är... typ bra. Det är en jävligt rolig recension och jag skrattade gott över hur hon beskriver serierna i fanzinet.

Läs och döm själva:


Som Martin skriver om här, så är placeringen av bilden från vårt fanzine alldeles fantastisk. Mitt emellan två lite samhällskritiska fanzine som faktiskt har något att säga, står Pythagoras Sr. och avfyrar bazookan i höfthöjd. Intrycket vi gör på seriesverige måste vara enormt. Vi älskar dig också, Stef.

Dessutom vill jag nämna att några av mina vänner, Olov Redmalm, Mirelle Eriksson, Emil Biltmark och Efraim Ramsén fick sin Kioskvältare #2, och Tom Waldton fick sin Mamma, förlåt recenserad i samma nummer.

För att fira Stefs recension har jag därtill gått och bytt header. Bilden är ett resultat av tecknandet under en lång förkylning med mycket revolvers, ponchos och Ecstasy of Gold (måste vara en av filmhistoriens allra bästa låtar).

5 kommentarer:

 1. Grattis till recensionen! :D

  Och jag håller helt med dig - Ecstacy of Gold är så fantastisk att man nästan börjar gråta när man hör den.

  SvaraRadera
 2. Grattis! Till recensionen då alltså,
  sjukt kul ju!

  "Så dåligt så det blir bra" haha!
  /Bror

  SvaraRadera
 3. Tack anna! Kul att du också är ett fan av Ecstasy of Gold, antar att du diggar Morricone överhuvudtaget då - bra där! ;)

  Haha, jag vet - så sjukt skönt skrivet! En av de bästa komplimangerna jag fått ;)

  SvaraRadera
 4. Måste lägga mina tuschsmutsiga labbar på en Bild&bubbla och läsa recensionenerna

  SvaraRadera
 5. Gör det Tom! Det är alltid kul att bli recenserad :)

  SvaraRadera