tisdag 13 september 2011

,

Ja, jag är definitivt skyldig till att döpa mina serier till pretentiösa titlar. Serien "," är kanske värst hittills i den bemärkelsen, men jag måste säga att jag gillar det där alltså - att sätta en konstig eller lite lurig titel på det man gör. Då gäller det väl i och för sig också att på något sätt leva upp till det man lovar, något jag säkerligen inte gjort alla gånger, men strunt samma. Titlar är roliga. Dock får det väl inte bli som när sångaren i det gamla gubb-skåne-rockbandet Wilmer X Nisse Hellberg svarade på frågan hur han skrev bandets låtar:

(På bredaste skånska)
"Det börjar oftast med en cool titel,
en sen bygger jag upp låten efter det"
(Skitnöjd)

Det kanske inte är riktigt rätt sätt. Hursomhelst ska ni nu få läsa serien "," som publicerades i serieantologin Comic Royale #5 som kom ut i maj i år. Vill också passa på att flagga lite för Comic Royales nya fräscha webbplats som förhoppningsvis kommer att vara lite mer aktiv än föregångaren! Nå, god läsning!3 kommentarer:

 1. Hade faktiskt inte läst den innan, men...FAAN VA SORLIG!!!!!!!!!! >:´C
  Jag blev lite ledsen i ögat faktiskt...

  SvaraRadera
 2. Pretentiösa titlar är lite småhärliga, tycker jag. :)

  Skönt att höra att Comic Royale's nya hemsida kommer vara lite mer aktiv; den förra var bedrövligt akterseglad.

  Jag gillar serien - snyggt tuschad, med alla stora svarta fält, och jag gillar verkligen stumma serier; det är en sån utmaning att skapa en vettig handling när man inte kan förlita sig på ord.

  SvaraRadera
 3. Sa-Chan: Najs! Eller; tråkigt att du blev ledsen, men det är kul om man kan beröra :)
  Anna: Tack Anna! Kul att höra vad du tycker! Och ja, visst är pretentiösa titlar riktiga sköningar? ;)

  SvaraRadera