torsdag 5 maj 2011

En resa till huvudstaden

Nå, det ska inte hymlas med att jag varit dålig på att blogga. Ett till två inlägg i månaden är kanske inte särskilt cool. Men så kan det vara.

Men nu i helgen bär det av till Stockholm på seriemässa! Small Press Expo eller SPX är den årliga internationella seriefestivalen som hålls på Kulturhuset i huvudstaden. Alla möjliga kända och okända människor kommer dit och jag är inget undantag. Under lördagen och söndagen är marknaden öppen för allmänheten och då kan den som vill titta in och säga hej eller köpa ett fanzine om man vill det.

Det kommer säljas en massa fina fanzine med egenproducerade serier på Serie- och Bildberättarprogrammets och Comic Royales bord, och här är två av dom! 7:e Oktober som är ett superfräscht mastodontfanzine med över 240 sidor och tolv serietecknare som byggt serier runt samma premisser, och Jaget - en 68-sidig uppföljare till Detet som släpptes förra våren.Dessutom kommer Detet säljas i en lite putsad nyutgåva, för de som känner att de vill läsa första delen. Ett paketpris på Detet och Jaget kommer inrättas!


Så jag hoppas att vi ses i Stockholm! Annars får du ha en bra helg, även om du kommer att gå miste om någonting ;)

1 kommentar:

  1. Satan i gatan va snygg Detet-sågad edition är! :) Imma get one o those-ah! :D

    SvaraRadera