tisdag 29 mars 2011

Smygtitt på projektarbetet

Ett inlägg i veckan... är bra för magen? Nej, det hörs ju att det inte är så. Men det är nog verkligheten den närmaste tiden - det kommer att bli mindre blogg och mer arbete. Det är väldigt mycket att stå i just nu, med skola, egenprojekt och stundande flyttar (både för en själv och halva släkten som man vill hjälpa). Sedan har jag också blivit belagd med någon sorts publiceringsförbud vad gäller mitt projektarbete av min handledare - men jag tänkte i alla fall visa de två första sidorna i psykofilosofihistorien A Priori som jag valt att döpa mitt projekt till.Kollade på min projektplanering och insåg att jag hoppat vilt mellan de utstakade veckorna, och har ingen aning om hur jag egentligen ligger till. Antagligen ganska risigt - men jag antar att allting annat vore konstigt.

8 kommentarer:

 1. ser sjukt bra ut! älskar den rödaktiga tonen i bakgrunden!!!!!!!!111111+

  Det enda jag kan anmärka på är texten, skulle nog vara snyggare att köra centerat så det inte blir så fasligt stora vita utrymmen

  SvaraRadera
 2. Det ser fruktansvärt läckert ut, riktigt snygg färgläggning! :)

  SvaraRadera
 3. Det är är noir,
  det här är djupt,
  det här är sublimt,
  det här är mörkness,
  det här är FINT SOM SNUS, DIN ILLBATTING!

  Jag tänker mig Inception Button efter varje textruta på första sidan.
  (Doooo00000oooff....)

  SvaraRadera
 4. Fan vad snyggt! Den röda färgen och skiftningarna ger mycket stämning. Gillar hur hans presentation leder till "och jag måste sluta ta den där vägen till jobbet". Flyter på bra! Och variationen på vinklar och bakgrunder är asnajs!

  SvaraRadera
 5. Tack för orden allihopa! Blir väldigt väldigt glad, precis vad man kan behöva mitt i processen när man tycker det mesta är drygt!

  Det där om texten ska jag testa att ändra Sara, så får vi se hur det ser ut :) Tack igen alla fyra!

  SvaraRadera
 6. oj oj oj vad kul det var att se en liten smygtitt! ser ju hur fint ut som helst! vad duktig du är och vad du har utvecklats! kul!

  SvaraRadera
 7. Satan vad duktig du är Calle! Sjukt roligt att se.. Sitter här och blir alldeles imponerad :)

  SvaraRadera
 8. Hörni... ni fattar inte hur glad jag blir! :D Tack så hemskt mycket vad ni är snälla!

  SvaraRadera