söndag 6 mars 2011

Ny header + ombonad design!

Har suttit och tallat med designgrejer här på bloggen och bonat om lite i mitt utrymme i sajberspäjs. Har sparat vissa saker och gjort om andra, och just nu känns det lite sisådär - men det kanske är en vanesak. Egentligen ville jag bara byta header, men jag störde mig så extremt mycket på den blå gradienten som hade letat sig in i den förra designen och tyvärr hörde till mallen och då inte gick ta bort, så jag omorganiserade alltihop istället. Vad tycks?Men framförallt har jag som sagt bytt header, känns lite roligare att ha något personligt som man själv tillverkat. Ni som sett filmen There Will Be Blood känner säkert igen herr oljeman i bilden.

Det är kul att förnya sig lite.

9 kommentarer:

 1. Jätte snyggt! Verkligen en uppgradering :D

  SvaraRadera
 2. Gillar rubrik typsnittet i inläggen. Headern är riktigt snygg också, kul att du har en egen bild nu till din blogg :)

  SvaraRadera
 3. Riktigt snyggt är det, har du sett "There will be blood" ännu? En detalj bara: jag skulle personligen kanske testa lite andra placeringar för "Calle leker blogg". Den svarta fläcken vid C:et stör lite, tycker jag. Men annars riktigt stiligt, som sagt :)

  Gillar också sista meningen i inlägget. Lite Kjell-känsla på den ;)

  SvaraRadera
 4. Snyggt! Bra att kransen, din logga, är kvar! Bannern är riktigt cool och det är bra att du har kvar det svart/vit/orangea temat tycker jag, känns fresh! Jag tänkte också på "Calle leker blogg", den känns lite skumt placerad om man ska vara petig. :D

  SvaraRadera
 5. Tack hörni! Och nej, jag har faktiskt inte sett filmen än! Shame on me, den verkar ju vara riktigt bra!

  Angående placeringen där tycker jag det är roligt att ni nämner det, för jag tänkte precis samma när jag gjorde bilden XD Jag flyttade runt skiten i alla hörn, testade överallt (även bara några mm från just den svarta punkten) men kom fram till att skita i alltihop och ändå ha den där! Man jag förstår absolut vad ni menar ;)

  SvaraRadera
 6. En tuff blogg i lyxförpackning! :D
  Nu känns det verkligen som en tecknarblogg, Chameleon!
  Den innan med den dunderfeta lagerkransen i fejset kunde misstagits mer för en kexfabrik, ett parfymeri eller en saloon.
  Nu ba osar det ju laverande punktskrafferingsporr up in here! :D
  Hur hett som helst!
  Jag KOMMER att be om en liten desajn-genomgång under veckan, jag skulle också gärna ta min blogg-äckspeerijäns till nexta lävväll :)

  SvaraRadera
 7. Haha, kexfabrik! XD Ja, det stämmer nog - det känns skönt att ha bytt bort den där! Du får gärna be om en genomgång - jag hoppas bara att jag akn hjälpa dig med något, själv klickar jag bara tills det ser bra ut ;)

  SvaraRadera
 8. Blev snyggt!!

  som svar på ditt inlägg: Nej jag har ju inte skaffat mig en bräda än, det står på att införskaffalistan! Har några veckor på mig ;)

  SvaraRadera
 9. Mycket mera du nu Calle! Skitbra!

  SvaraRadera