torsdag 10 mars 2011

7:e Oktober till tryck!

Omslag av Gene Vincent Heidling och Johanna Andersson.


Idag har den fantastiska serieantologin 7:e Oktober gått till tryck! Och jag måste säga att vi är hemskt nöjda med hur allting blev till slut. Nu ser vi framemot att få ett provtryck, och efter det bestämma om det finns mer jobb att göra, eller om det bara är att initiera själva upplagetryckningen!
Jag vill skicka ett "jävla bra jobbat!" till samtliga inblandade!


7:e Oktober är en egenproducerad serieantologi av tolv serietecknare från Serie- och Bildberättarprogrammet i Gävle. Boken innehåller över 240 sidor serier - varav vissa är i full färg! Fanzinet kostar endast 100 SEK (!) och finns från och med nu att förhandsboka! Upplagan är begränsad, och stor del av den redan uppbokad så vill du vara säker på att få tag i ett exemplar gör du säkrast i att förboka. Det kan du göra direkt här i bloggen, på Facebook eller genom att skicka ett mejl till calle.krantz@hotmail.com. Glöm inte namn och adress. Frakt tillkommer.

3 kommentarer:

  1. Awesome! Grattis allihop! Och fan va hårt jobbat av dig och Martin! Kan inte varit lätt att sporra alla till att bli klara och mycket pilljobb med PDFen!

    SvaraRadera
  2. Fantastiskt! :) Håller med Olov, bra jobbat av dig och Martin!

    SvaraRadera