söndag 7 augusti 2011

Mopper

Jag åker mycket buss för att ta mig till jobbet nu under sommaren - och i varenda jävla busskur finns det en reklamskylt från mopper. De är inte bara skitfula, de är också helt oförståeliga. Reklamskylten i bilden nedan är autentisk, även om den nu bytts ut mot en variant som tagit bort de sista raderna och ersatt med "och se vad som händer".Kanske blev folk förbannade. Vore ju inte helt otroligt.

8 kommentarer:

 1. Haha! SÅ klockrent! Sjukt dålig reklam, men sjukt fin teckning. :)

  SvaraRadera
 2. Hahaha det här var f*n det bästa jag sett på länge! Jag ska hälsa vår designer att den är "skitful" - jag hoppas att han tar till sig kritiken. Vidare, om du Calle fick göra vår nästa annons, hur skulle den se ut?
  Vore grymt om du ville skicka ett förslag till ruben@mopper.se.

  Är det lugnt om jag lägger upp denna på vår hemsida? Den är riktigt kul...

  High5,

  Ruben Flam
  Mopper AB

  SvaraRadera
 3. Hahaha : D

  @Calle - jag förstår mopper-annonsen men inte din satir.... : D  /when 2 worlds collide

  SvaraRadera
 4. Emelie: Tack så mycket för de fina orden! :D

  Ruben: Nämen tjenare! Ja, det är viktigt med konstruktiv kritik - det vet vi ju alla. Och självklart är det okej om du lägger upp den på hemsidan om du vill det, så länge du länkar tillbaka till mig. Hehe, ett förslag på en ny annons alltså? Ja, vi får väl se vad man kan hitta på...

  When2worldscollide: Okej, vad skrattar du åt om du inte förstår den? ;)

  SvaraRadera
 5. GILLA!! känner mig så jävla omordern med appar hit och dit och touchscreen. FAn va snabbt allting utvecklades... här sitter jag med min knappmobil med färgskärm fortfarande :)

  SvaraRadera
 6. Hahaha vaa?? moppa taggen??? Vafan! haha asbra Calle! ;D

  SvaraRadera
 7. brateckning: Haha, tack! Så känner ju jag mig också, jag avskyr det här att man "måste" köpa ny mobil så fort det kommer en ny modell... o jag vill inte ha nån touchscreen! Fräsigt att du har färgskärm iaf ;)

  Olov: Haha, tack Olov! Jo, det är lite "vafaan-känsla" över hela grejen!

  SvaraRadera
 8. Det är lugnt Arne, jag förstår nämligen inte heller ;)

  SvaraRadera