lördag 30 juli 2011

Faxen

En liten mellanserie jag slängde ihop när jag hade tråkigt.


Serien kommer att vara med i mitt fanzine "Ökad Minskning" som kommer till våren.

4 kommentarer:

 1. Hahahaha såå bra! Eller ja man kanske inte borde skratta men fan vad roligt! Kanske relaterar lite extra eftersom jag tar emot och skickar fax på jobbet ibland :P

  Tackar för de fina orden! Späda armar, revolvrar och mustasch är sannerligen en stark kombination! Och vad gäller hemsidan, jag kan typ mindre kodning än man får lära sig på webdesignkursen så jag har använt mig av wordpress som plattform. Det finns riktigt många teman, plugins för olika funktioner (som översättning, webshop, bildvisning etc) och så kan man ju redigera med lite egen kod här och där om det behövs. Är några buggar som är kvar men jag håller på att jobba på det lite då och då :)

  SvaraRadera
 2. Haha, vad kul! :D Jo, men den är menad som humor - även om det är lite tragisk sådan ;)

  Okej - fan vad göttigt! Jag kodar ju endel själv och så satt jag o tittade på din sida och undrade "hur fan har han gjort det här? Hur skulle man koda detta?". Wordpress som plattform verkar jätteschysst, tänkte jag nog använda mig av också om det ngn gång blir aktuellt med en egen sida :) Härligt att höra att det verkar ganska lätt att få till en så pass stilig o fin hemsida som du har! Personligen har jag inte hittat några buggar, så det är kanske minor :)

  SvaraRadera
 3. Genial Calle! Var längesen jag kikade in här nu, har tagit för givet att du inte kunnat få ur dig grejer när du jobbar så åt helvete knepigt. Vet själv hur det var, orkade inte vara kreativ.. Desto mer imponerande läsning, allt är asbra verkligen. Gillar att det börjar så anspråkslöst, trappas upp och sedan blir så jävla svart komik. Snyggt att du kör titeln sist också, det hade naturligtvis spoilat att ha den först, men den tillför sitt också på slutet. Grymt bra Calle!

  SvaraRadera
 4. Fan va kul att du tycker det, Svante! Tack! Ja, jag jobbar ju ganska tragiskt nu - men jag försöker ändå hinna med tecknandet och bloggen litegrann, det är ju faktiskt mycket via den man kommer höras med folk som slutar på programmet nu! Men återigen; tack så hemskt mycket - blir väldigt glad att något så spontant som det här kan trigga en kommentar som "genial"! :D

  SvaraRadera