onsdag 5 januari 2011

Djursholm rond 3

Jaha, se där. "Nu är du närmare femtio än noll" som min brorsa sa. Idag fyller jag tjugofem. Och då finns det väl antagligen inget bättre att göra än att blogga?
Jo, antagligen.

Men det spelar ingen roll, här är min present från mig till er på min födelsedag (ööh?); Djursholm (om medierna) del 3:

5 kommentarer:

 1. Sv: Det är kul det där, man upptäcker hela tiden bloggar vars ägare pluggar där. Verkar vara ett bloggande folk de där tecknarna :D

  Hmm, nja. jag funderade på det ett tag, men sen tyckte jag det var onödigt att dra på mig studielån för det om jag skulle vilja plugga nått annat sen, för då får jag ju inte för lika många år sen. :/ Sen har jag hus och barn och sånt, då får man inte så stor lust att flytta :) men jag har faktiskt bott i Gävle innan dock, pluggade i Uppsala och pendlade ett tag. Trevlig stad! :)

  SvaraRadera
 2. Grattis förresten, glömde jag att säga! :D

  SvaraRadera
 3. Haha dom är sköna de här stripparna, demonstrera eller dö i herpes :D

  SvaraRadera
 4. Sv: Ja så är det ju. Inte bara för att man når ut till potentiella kunder och läsare, utan även för att man kan träffa nya människor som har samma intresse. Om man inte pluggar inom området så känner man oftast inte så många likasinnade i närheten :)

  Ja visst är det synd, hade det varit obegränsat med studiestöd hade jag nog pluggat hela livet! Haha. Det finns ju så mycket som verkar kul! :) Men som tur är(för mig) så är det flesta illustration/bild-utbildningar inte nödvändiga för att få jobb, som tex en juristutbilding eller läkare, så jag får köra den hårda långa vägen istället ;)

  SvaraRadera
 5. Haha, tack Efraim! Jag är så sjukt jävla emot det mesta vad tidningarna står för nu för tiden... och de reglerar så mycket...

  SvaraRadera