lördag 1 september 2012

Välkommen till Eviggeten

Återfödd.

Skulle man kunna säga. Den senaste tiden har inte kantats grön av blogginlägg precis - men väl av skolavslut i Umeå, sommarjobb, skolstart i Tidaholm och en alltför välbekant art block.

Dock börjar det små smått släppa på den där jobba ritångesten, och i takt med det börjar nya saker växa fram. Det här är första delen i ett gäng korta kåserier, som jag utvecklar i mitt arbete på Helliden. Jag kallar det extremt fånigt nog för Eviggeten.

Ja, getter har huvudrollen.Hoppas ni diggar't.

10 kommentarer:

 1. Haha du är grym! "...244 potentiella hot mot Sverige. Varje dag!" XD

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha tack Efraim! :D Kul som fan att du gillar det!

   Radera
 2. Haha, fint, bra flyt i texten också! (Hälsningar från mexico)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gött, tack! Det där med textflyt är en svår balansgång - kul att höra att jag fått till det bra! Gött att du verkar funnit uppkoppling i mexico också, hoppas det går bra allting där borta! :)

   Radera
 3. Nämen, balla-balla, här vare säckavis med grajjer jag gillar! Det hela osar Jan Berglin och Charlie Christensen, in a gååd wäjj, dät iss!
  Getter är ett fett bra val, du kan nog ha hur lattjo som helst med varianter på dessa strykfula djur - dessutom inte ett överutforskat område som ankor, hundar eller björnar!
  Att dessutom slänga in en helt humanoid karikatyrbild känns fett rätt!
  Villeru ha konstruktiv, sågande kritik fåru vända dig till någon annan, jag mest bara diggar den häringa prylen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Balla-balla, haha - jovisst är det inspiration från både Berglin och Christensen - men förhoppningsvis med min egen touch :) Jo, getter känns jävligt roligt faktiskt - det är oväntat roligt att rita dom måste jag säga. Alltid trevligt med ryggdunk, Erik - jag tackar och bockar och hoppas du gillar fortsättningen :) krampåräj!

   Radera
 4. Åh, Calle - serien är helt jävla underbar. <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad roligt att du tycker det Anna! Tack så mycket! :D

   Radera
 5. Så sjukt rolig!
  Har visat den för alla jag kommit åt :)

  SvaraRadera