måndag 22 april 2013

Gör din egen getmask - i 23 enkla steg! (eller: Resan mot galenskapen)

Internet är ju ett ställe att lära sig saker på. Vad man än vill veta så finns det en tutorial eller guide till hjälp. Men häri upptäckte jag ett informationsglapp. Få hemsidor kunde framgångsrikt visa på hur man tillverkade sin egen getmask. Och själv har jag aldrig direkt gjort någon tutorial för något av mitt egna skapande. Så det var väl dags.

Så, nu behöver man inte undra längre.


Steg 1: Köp en hästmask, för att affärens getmask är för ful. Seriöst. Titta på den.


Steg 2: Tejpa över allting som funkar som get.


 Steg 3: Var noga, och glöm inte insidan av munnen. För extra flärd; försök se ut som din kreation.Steg 4: Cykla ut till en ödslig och folktom plats.Steg 5: Köp en sprayburk. Gärna vit.Steg 6: Ge dig ut i skogen och hitta en stor pinne.Steg 7: Mosa in nämnda pinne i lämplig snödriva. Håll på tills du är nöjd.


Steg 8: Aptera hästmask på pinne.Steg 9: Påbörja applicering av färg. Var gärna glad.Steg 10: Slutför applicering av färg. Var gärna cool.Steg 11: Åk hem. Rådfråga katten.Steg 12: Ta bort all. Jävla. Tejp.Steg 13: Ta fram det påskpynt för blomkrukor du köpte i förmiddags. Ta gärna hjälp av diverse husdjur.Steg 14: Klipp ett litet hål i hakan på masken.Steg 15: Förstärk hålets kanter med vävtejp.Steg 16: För in påskpyntet genom hålet, tejpa ihop skiten på andra sidan.Steg 17: Kolla så det håller. Clint Eastwood-lakan i fönstret är ett plus.Steg 18: Köp en vikingahjälm. Slakta den.Steg 19: Klipp två hål i båda hornen på motsvarande sidor. Lyssna på E-type.Steg 20: Klipp ett gummiband itu, fäst det vid en virknål och för igenom alltsammans genom hålen i hornen.Steg 21: Inse att virknålen är för tjock, och använd en pensel istället.Steg 22: Knyt ihop gummibandet.Steg 23: Omfamna vansinnet.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar