söndag 12 juni 2011

Första konceptskisserna för nya antologin

Mitt emellan flytt och jobb så hinner man ibland med lite streck också. Jag har nu på allvar satt igång arbetet med serien till den nya antologin, som ska bli 7:e Oktobers spirituella syster. Har ritat konceptskisser på de tre huvudkaraktärerna och lade en skitsnabb tuschning på.



Manuset börjar så smått att knytas ihop, och jag börjar få kläm på vad det är jag vill berätta. Den kommer antagligen tituleras "Imaginarium" när den är färdig.

10 kommentarer:

  1. Det var det du satt och klottrade med på projektredovisningen va? ;) Tycker verkligen att din stil har mognat, det känns som att du har mer "kontroll" över linjeföringen, samtidigt som "Calle Krantz"-känslan finns kvar. Din idé till serien lät jävligt cool, och de här skisserna lovar gott!

    Är annars pepp som attan på 03:51, har fått en del idéer nu. Det kommer bli en episk bok!

    SvaraRadera
  2. Shit vad du jobbar på! Börjar känna pressen :D Minst sagt specifika och lite småkrångliga regler till nästa antologi, men det är bara kul! Och på nåt sätt blir tankearbetet nästan lättare när man har specifika punkter att falla tillbaks på...
    Sjysst stilbyte! Jag gillar att du inte är fast på ett spår utan provar på och utforskar andra möjligheter.

    SvaraRadera
  3. Martin: Jajamen, det stämmer! Jo jag känner lite så också, och jag börjar sakta med säkert komma på hur jag vill att det ska se ut. Är extremt inspirerad just nu och det kommer bli en ganska annorlunda stilförändring jag gör... Roligt att du tycker det lovar gott! Och härligt att dina idéer också börjar spira ^^

    Olov: Ingen press, hehe ;) Jag måste bara jobba medan jag känner för det! Annars är det så lätt att det rinner ut i sanden. Kul att du gillar't! Som sagt kommer jag långsamt fram till hur jag vill rita, och VAD jag vill rita för någonting. Hur går det med Wayfarboken? :)

    SvaraRadera
  4. Kanske inte press då, men spännande är det och blir taggad att göra jag med! :)
    Jag har två sidor kvar, sen finslipning och senast augusti tänker jag mig att jag ska ha skickat iväg allt till tryck. :)

    SvaraRadera
  5. Tackar så mycket för de ljuva orden! :D Bara att man får lägga ner en del tid på byggnader och sånt jämfört med karaktärer, men det får man nog uthärda :P

    SvaraRadera
  6. oj en helt annan stil! gillar "den ledsna" roboten as mycket!

    SvaraRadera
  7. Tack Sabina! :D Den ledsna roboten är huvudkaraktären :D

    Och fräsigt att det snart blir tryck, Olov! :D

    SvaraRadera
  8. Ohh, robotar? Me gusta! Ska bli kul att läsa vad du hittat på!

    SvaraRadera
  9. Mycket jobb? Vill se mer inlägg, min gode herre!

    SvaraRadera
  10. Kul att du diggar't, Johanna! Det blir... väldigt filosofiskt.

    Ska försöka komma igång lite mer! :) Men visst är det mycket mjölk, jag menar jobb.

    SvaraRadera